Over de praktijk

Tandartsenpunt is een moderne en professionele groepspraktijk in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. Onze praktijk is heel gemengd en iedereen is welkom: Amsterdammers uit verschillende buurten, mensen van buiten de stad, gezinnen met kinderen of cliënten van een zorginstelling.

“Ben erg tevreden over Tandartsenpunt; inmiddels al 2 keer verhuisd, maar ik blijf hier terugkomen.”

De allerbeste zorg

In onze praktijk is alles erop gericht om u de allerbeste zorg te leveren. We werken met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. Onze ervaren medewerkers komen van verschillende universiteiten, volgen regelmatig nascholingen en hebben verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen we continu kennis met elkaar delen en u intern doorverwijzen. Samen met u bepalen we welke behandeling het beste bij u past.

“Niet zo lang geleden kwam er iemand die haar hele leven een hekel aan haar mond had en deze daardoor volledig had verwaarloosd. Ik gaf haar weer een smile om trots op te zijn; dat geeft veel voldoening!”

Eric den Outer, tandarts en implantoloog

Een hecht team

Hecht en professioneel team

Onze tandartsen, mondhygiënistes en assistentes denken met elkaar mee, overleggen met elkaar en werken samen aan het beste behandelplan. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van een tand of kies; een ingrijpende oplossing voor u. Dan laten we graag een collega even meekijken of er nog andere mogelijkheden zijn. Ook onze kritische assistentes denken actief mee en laten het ons weten als er dingen zijn die beter kunnen. Allemaal, omdat kwaliteit bij ons voorop staat en we graag willen dat u tevreden bent.

“Dat is zo mooi: je hebt meteen resultaat. Als mensen in de spiegel kijken, zijn ze gewoon weer blij.”

Sascha Karpe, tandestheticus

Goede service en alles op maat

Onze praktijk werkt samen met een steengoede tandtechnicus die vlakbij zit, op een paar minuten fietsafstand. Handig als er even iets gerepareerd of schoongemaakt moet worden. Bovendien worden alle kronen, bruggen of protheses qua kleur en vorm met de hand op maat gemaakt. Dat is niet alleen veel mooier, maar draagt ook heel comfortabel en gaat langer mee. Voor beugels kunt u snel terecht bij een goede orthodontist waarmee we nauw samenwerken.