Afspraak maken

Voor alle behandelingen, consulten en controles is het nodig om een afspraak te maken. Heeft u na uw behandeling een vervolgafspraak nodig? Dan maakt uw tandarts, mondhygiëniste of de assistente meestal direct met u een afspraak na afloop van de behandeling.

Voor alle andere afspraken kunt u de receptie bellen op
020 41 98 525, of even langslopen op ma t/m vr van 8.30-12.30 uur en van 13.30-16.00 uur.

“Het is een hele goede praktijk, met al jaren een heel aardige receptioniste.”

Openingstijden Tandartsenpunt

Onze praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00.

Op maandag, dinsdag en woensdag wordt ook ’s avonds tot 21:00 uur behandeld.

Neem altijd uw afsprakenkaartje mee naar de praktijk.

Afspraak afzeggen of verzetten

Wilt u uw afspraak afzeggen of verzetten? Dan kunt u dit tot 24 uur van tevoren te doen.

Bij specialistische behandelingen, zoals een tandvleesoperatie, een implantaat of een wortelkanaalbehandeling is dit 72 uur. Dergelijke behandelingen vragen van ons namelijk meer voorbereidingstijd. Geldt voor uw afspraak de termijn van 72 uur? Dan vertellen we u dit altijd ruim van tevoren.

TandartsenPunt stuurt U een mail om u aan uw afspraak te herinneren. 
Dit is een extra service. U kunt zich niet op deze service beroepen.
U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het noteren, onthouden en nakomen van uw afspraken.
Niet nagekomen afspraken of afspraken die niet op tijd zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Eerste afspraak

Komt u voor het eerst bij ons? Vul dan thuis vooraf het gezondheidsformulier in en neem dit mee naar de praktijk. We bespreken dit formulier met u tijdens de eerste afspraak, zodat we op de hoogte zijn van eventuele ziekten, afwijkingen, leefgewoontes of medicijngebruik.

Bij de kennismaking met uw vaste tandarts in onze praktijk, vragen we ook naar uw gebitshistorie en eventuele wensen en klachten.

Daarnaast doen we een grondig mondonderzoek, aangevuld met röntgenfoto’s. We maken dan 2 kleine foto’s (bitewings) waarmee we gaatjes kunnen opsporen en een overzichtsfoto waarop alle tanden en kiezen volledig te zien zijn. Het onderzoek neemt meestal een half uur in beslag.

Spoed

Is een spoedbehandeling noodzakelijk, bijvoorbeeld bij veel pijn of een afgebroken tand of kies? Belt u dan vóór 09:30 naar onze praktijk. De receptioniste kan u dan meestal  nog voor dezelfde dag een afspraak geven bij uw eigen tandarts of een collega. Heeft u een ongeval gehad waarbij tanden of kiezen zijn betrokken, dan maken wij na uw telefoontje direct een plaats bij één van de tandartsen vrij.

Heeft u ernstige pijnklachten aan uw gebit en is onze praktijk gesloten? Bel dan naar de Tandartsspoedpraktijk van het OLVG op 0900 – 8602. De spoedpraktijk bekijkt aan de hand van uw klachten of een bezoek nodig is.

Bij behandeling in de Tandartsspoedpraktijk  betaalt u direct na afloop.

Spoedkliniek OLVG
Polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie
Poliplein 4, Oosterpark 9
0900-8602 (45 eurocent per gesprek)

Wijzigingen doorgeven

Vergeet u niet om adreswijzigingen of andere wijzigingen aan ons door te geven? Zo kunnen wij u altijd bereiken als dat nodig is en hebben wij de juiste gegevens bij de hand.