Inschrijven nieuwe patiënten

Onze praktijk neemt nieuwe patienten aan!

Om u aan te melden in onze praktijk willen wij u vragen de volgende stappen te doorlopen:

  1. Vul het inschrijfformulier volledig in.

  2. Neem telefonisch contact op met onze balie-assistente om uw eerste afspraak in te plannen. U bent uiteraard ook van harte welkom om naar de praktijk toe te komen voor het inplannen van uw afspraak.

    N.B.: Neemt u na het invullen van het online formulier a.u.b. binnen 1 week telefonisch contact op. Daarna zullen wij de gegevens uit het online formulier om privacyredenen weer wissen.

  3. Download het onderstaande gezondheidsvragen-formulier en neem dit ingevuld mee naar uw eerste afspraak.
  4. Tenslotte kunt u bij uw huidige tandarts uw dossier opvragen en dit via een beveiligde emailverbinding (bijv. zorgmail) laten doorsturen naar het volgende emailadres: receptie@tandartsenpunt.nl. 

U wordt bij een vaste tandarts ingedeeld. Wel kan het soms voorkomen dat u voor een specifieke behandeling wordt doorverwezen naar een andere tandarts binnen de praktijk.

Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen?
Neemt u ook dan gerust contact op door te bellen naar 020 41 98 525.

Download het gezondheidsformulier

Hartelijk dank voor uw aanmelding bij onze praktijk. Als u een eerste afspraak bij ons maakt, vul dan thuis vooraf het gezondheidsformulier in en neem dit mee naar de praktijk.

We bespreken dit formulier met u tijdens de eerste afspraak, zodat we op de hoogte zijn van eventuele ziekten, afwijkingen, leefgewoontes of medicijngebruik. Bij de kennismaking met uw vaste tandarts in onze praktijk, vragen we ook naar uw gebitshistorie en eventuele wensen en klachten.

Daarnaast doen we een grondig mondonderzoek, aangevuld met röntgenfoto’s. We maken dan 2 kleine foto’s (bitewings) waarmee we gaatjes kunnen opsporen en een overzichtsfoto waarop alle tanden en kiezen volledig te zien zijn. Het onderzoek neemt meestal een half uur in beslag en de kosten bedragen maximaal €150,-.

We zien u graag in onze praktijk,

Team van Tandartsenpunt