Behandelingen

In onze praktijk kunt u terecht voor alle voorkomende behandelingen: regelmatige controles, gaatjes vullen, tandsteen verwijderen, tanden polijsten of een verstandskies trekken. Ook doen wij meer gespecialiseerde behandelingen, zoals:

Waar u ook voor komt, u krijgt bij ons een eigen, vaste tandarts voor meerdere jaren. Zo is uw tandarts altijd goed op de hoogte van uw dossier en heeft u een vast en vertrouwd aanspreekpunt.

Ontspannen naar de tandarts

We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Alle behandelingen gaan in goed overleg, we beantwoorden uw vragen en geven uitgebreide uitleg over wat we precies gaan doen. Ook tijdens de behandeling nemen we rustig de tijd voor u. Zo zorgen we dat een bezoek aan de tandarts helemaal niet vervelend hoeft te zijn.

Eric den Outer Behandelingen“Ik geef altijd veel uitleg en zeg soms ook gewoon iets raars, dat ontspant. Het is elke keer geweldig als ik een patiënt die enorm opziet tegen de behandeling weer aan het lachen krijg, of achteraf hoor dat het enorm meeviel.”

Eric den Outer, tandarts en implantoloog

Verschillende behandelopties

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken met moderne apparatuur en technieken en hebben verschillende specialisaties in huis. Betekent dit dat wij alleen dure behandelingen doen? Zeker niet. We bieden altijd verschillende mogelijkheden aan, passend bij uw budget. En ook als u de goedkopere optie kiest, krijgt u de kwaliteit die wij zo belangrijk vinden.