Eric den Outer

Eric den Outer Tandarts

Tandarts

Lid van de maatschap Tandartsen.Punt

Sedert 1979 ben ik werkzaam als tandarts.
Het is voor mij altijd een uitdaging geweest me zo breed mogelijk te oriënteren in de mogelijkheden die de tandheelkunde in de algemene praktijk kan bieden. Buiten het volgen van vele postdoctorale cursussen, naar mijn idee een standaardverplichting van elke tandarts, is een goed en intensief intercollegiaal contact daartoe onontbeerlijk.
In 2001 heb ik samen met mijn echtgenote Sascha Karpe een tandheelkundige groepspraktijk gevestigd, waarin, naast ons, plaats is voor een flink aantal tandheelkundige talenten.
Het is mijn trots met dit team van 6 tandartsen, 3 mondhygiënisten, preventie- en ondersteunende assistentie via talrijke formele en vooral informele contacten scherp te blijven om up to date tandheelkunde te kunnen bieden.

Naast de reguliere tandheelkunde ben ik verantwoordelijk voor de implantologie en parodontale ( tandvlees ) en andere klein-chirurgische ingrepen.