Betalingen

Het verwerken en versturen van declaraties en het innen van de betalingen hebben wij uit handen gegeven aan Infomedics. Dit externe bedrijf verzorgt veilig en efficiënt een groot deel van het betalingsverkeer in de gezondheidszorg.

Voor bijna al onze patiënten kan Infomedics direct bij de zorgverzekeraar declareren. Dat bespaart uzelf veel administratie.

Heeft u geen recht op 100% vergoeding van uw verzekeraar? Dan ontvangt u thuis een restfactuur voor het resterende bedrag. U bent wel altijd zelf verantwoordelijk voor de betaling van de nota.

Als u dat wilt, adviseren we u bij het maken van een keuze voor een verzekeringsmaatschappij en/of aanvullende pakketten.

Vragen over betalingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de declaratie of betalingen? Dan kunt u terecht bij Infomedics.

Infomedics: 036 – 20 31 900, ma tm vr 9.00-17.00
De betalingsvoorwaarden van Infomedics

Ixorg

Wilt u alleen betalen voor werkelijk gemaakte tandartskosten, deze kosten zelf in de hand houden én ook goed verzekerd zijn in geval van calamiteit? Tandartsen.Punt raadt u het nieuwe ixorg aan! Ixorg is een aanvullende tandartsverzekering waarbij u zelf maandelijks een tegoed opbouwt. Het geld is en blijft van u. Voor meer info kunt u een kijkje nemen op www.ixorg.nl.